Židiniai, krosnys su termo akumuliacine moduline sistema - investicija, kuri atsiperka
+37067183879
  • PRODUKTAI
  • Modulinė akumuliacinė SIENELĖ - KROSNELĖMS
  • Akumuliacinės plokštės židiniams
  • Dūmų kanalų akumuliaciniai moduliai
  • Krosnių ugniakurai / akumuliaciniai židiniai
  • KROSNYS MODULINĖS – naujiena šilumos rinkoje
  • Darbų PVZ su termo akumuliacine sistema
  • E-židinių parduotuvė
  • Židinių , Krosnių montavimas
  • Kontaktai

​​Paprasti receptai nepaprastai skaniam gyvenimui

​Kepimo technologija

Šašlykai ir steikas
Visai paprasta. Nereikia nė daug malkų, tik tiek kad susidarytų pakankamai anglių. Pačios krosnies nereikia įkaitinti, kepame elementariai padėję iešmus ant vielinių skersinukų, jie padedami orkaitės viduje, tam joje yra tokios briaunos. Steikas dedamas ant grotelių padėtų ant tų briaunų.

Pica
Čia jau reikia krosnį gerai įkaitinti. Sukūrename kibirą lapuočių medžių malkų, po to bebaigiant degti prikrauname dar tiek pat. Bebaigiant degti pridarome dureles, palikdami nedidelį plyšį orui. Viso ugnis turi degti 1.5-2 valandas. Kai lieka vien anglys, jas sustumiame į galą ir ant pado dedam picą. Kaminiuką uždengiame keramine plytele. Pica iškepa per 1-2 minutes. Taip ir kepame vieną po kitos :)

Antis
Norint iškepti antį, krosnį reikia įkaitinti taip pat gerai kaip ir kepant picas. Pradžioje paruoštą antį kepame 1 valandą susuktą folijoje, uždarius krosnies dureles ir uždengus kaminiuką plytele. Taip iškepta ji bus iškepusi, bet blyški, neapskrudusi. Todėl ją su grotelėmis ištraukiame, nuimame foliją ir dedame dar pusvalandžiui atgal, dabar krosnies dureles laikome pravertas maždaug 1 cm plyšiuku. Anglys vėl pagaus oro, paukštis gražiai paskrus.
​

skanaus gyvenimo!

Powered by Create your own unique website with customizable templates.